Höstens agilitykurs färdig

I helgen avslutades höstens agilitykurs steg NA och NB. Deltagarna var oerhört duktiga och utvecklades inte bara inom agility, utan även inom allmän hundträning och visade att både stora som små, både hundar och deltagare, kan ha roligt tillsammans på plan! Vi valde nämligen i höst att slopa vårt tidigare krav på att ha en hund på 1 år för att gå agilitykurs, eftersom vi insåg att intresset var så stort även bland nyblivna hundägare! De unga hundarna utvecklades kanske desto mer därför, så tveka inte att höra av er till oss om ni någonsin har några frågor eller är osäkra på om ni platsar på en kurs – vi kan för det mesta skräddarsy våra aktiviteter! Det är ju er medlemmar vi engagerar oss som vi gör för, glöm inte det!

Här kommer några bilder från kursens gång, bland annat när hela gänget ett tillfälle fick prova sina kunskaper i skogen och öva agility där istället. Det är perfekt för de som inte har tiden att åka ut till agilityplanen eller känner sig 100% redo för det ännu, hundar tycker att det är lika stimulerande och roligt att öva hopp och smidighet bland stock och sten som på appellplanen!

14599836_1586363278333116_561194878_o 14646702_1586363351666442_1373769846_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.