Spårkurs

Spårkurs för Christoffer Frances

OBS max 5 deltagare

Nu har det äntligen arrangeras en spårkurs för alla medlemmar. Instruktören är Lidingö BKs Christoffer Frances som har hållt i våra spårkurser innan. Den är riktad till dom som är nybörjare och vill prova på sporten. OBS Ta med er lunch så vi kan sitta och äta vid klubbstugan. Ta också med er hundgodis, leksaker till hundarna och mycket vatten nu i värmen. Vi samlas först vid Lidingös brukshunds klubbs klubbstuga som ligger i Furutorp kl 08.00 sedan fortsätter kursen tills kl 15.00.

När: Lördagen 15 juni, 08.00-15.00

Var: Furutorp (Wijk) vid klubbstugan

Pris: 300 kr

Anmälan sker genom att maila till lidingohundungdom@gmail.com där kan ni också hitta information om spårkursen. Ni ska skriva erat namn och ålder,vad hunden heter, rasen och hur gammal den är. Alltså ska ni INTE anmäla er på hemsidan. Men om ni har några frågor så går det utmärkt att skriva dom här. sista datumet att anmäla sig är 12 juni.


pdf

Alla hundar älskar att arbeta med sin nos och det ger dem inte bara en bra aktivitet utan även massor med stimulans. Nu i maj arrangerar Lidingö Hundungdom i samarbete med Lidingö Brukshundsklubb en ”Prova på kurs” i spår för dig som är medlem i LHU. Kursen börjar med en teoridel och sedan är det praktiskt träning i skog och mark runt brukshundsklubben. Instruktör är Lidingö BKs Christoffer Frances.

spårkursen blev fullsatt direkt – men trösta icke! Vi kommer träna mer spår på sommarlägret! Läs mer här på hemsidan under fliken ”sommarläger”

679D6190-6017-42AA-9BD4-4597223EA13C.jpeg
  • Datum: 26e maj kl 15 till ca17:30
  • max 8 platser (FULLSATT)
  • Pris: 100 kr ska betalas in på plusgiro 70 40 20-7 innan sista anmälningsdatum. Betalningsmottagare är Lidingö Hundungdom och på inbetalningskortet anger du namnsamt spårkurs
  • Alla hundar oavsett ras, ålder och storlek är välkomna
  • Du som deltagare måste vara medlem i Lidingö Hundungdom

sno.jpg

Spårkurs hösten 2016