Ny på klubben

LHULOGGA

Välkommen till Lidingö Hundungdom! Vi är föreningen för dig på Lidingö som är mellan 6-25 år och gillar hundar! Vi håller varje år kurser i bland annat agility, träningar i allmänlydnad och på sommaren finns möjlighet att gå på sommarläger! Där får man prova på olika hundsporter, bada och umgås med andra hundungdomar!

För att delta i våra kurser och aktiviteter måste du vara medlem, det blir du här:
 BLI MEDLEM

Medlemskapet innebär en mängd kul saker, bland annat får du både tidningen Brukshunden som medlemstidning och Pass På som Lidingö Brukshundsklubb skickar ut. Du får 10%på Agria men framförallt får du tillgång till kurser, läger och utbildningar som Sveriges Hundungdom anordnar (och därmed Lidingö Hundungdom anordnar).

Om du vill gå kurs hos oss läser du vilket kursutbud som erbjuds just nu under fliken ”kurser” på hemsidan. Krav för specifik kurs finns under informationen för varje kurs. Anmäler gör du dig sedan via fliken ”såhär anmäler du dig”. Finns det inte platser kvar på kursen går det alltid bra att skicka en intresseanmälan via mailen eller angivet formulär, så får du veta först när det antingen dykt upp en plats alternativt skickar vi info om nästa kurs!

Välkommen till en rolig förening av ungdomar, för ungdomar! Kika runt lite på hemsidan och kontakta oss om du har några frågor. 

Glöm inte spana in facebooksidan och instagram!