Agilitykurser

DSC_0165DSC_0167

– Agility är en hundsport för alla hundar, oavsett ras & storlek, som går ut på att ta sig genom en bana på 15-20 hinder så snabbt och felfritt som möjligt. En del hinder ska hunden hoppa över, andra ska den balansera på, några ska krypas igenom och andra springas mellan. Läs mer om agility 

Agilitykurserna för våren 2018 är fullsatta – men du kan redan nu intresseanmäla dig till höstens kurser, så får du veta FÖRST när de går att anmäla sig till! (observera att intresseanmälningar inte är bindande)

 


Lidingö Hundungdoms agilitykurser:

Nybörjarkurs Detta är en kurs för dig som vill testa sporten agility. Vi kommer gå igenom agilityns alla grunder både teoretiskt och praktiskt. Efter avslutad kurs kommer vi ha gått igenom samtliga hinder inom agilityn och kunna grundläggande kunskap om agility.

För att delta på kursen måste hunden vara minst 1 år och du som deltagare måste vara medlem i Sveriges Hundungdom

Instruktör: Emelie Persson, har hållit kurser för Skarpnäcks hundungdom i 8års tid, grundade 2016 företaget Xellent hundsport och brinner för att utbilda människor inom hundar och hundsport. Utbildad instruktör inom bland annat agility och använder endast positiva metoder i sin träning.
Plats: Furutorp Elfvik, se vägbeskrivning 

Max antal deltagare: 8 st (FULLSATT)  anmälan stängd
Kursavgiften på 600kr ska betalas in på plusgiro 70 40 20-7 innan sista anmälningsdatum. Betalningsmottagare är Lidingö Hundungdom och på inbetalningskortet anger du namn samt nyborjarkurs agility.

Nybörjarkurs datum
Måndagar 21/5 klockan 18-20

Onsdag 30/5 klockan 19-21 
Måndag 4/6 klockan 18-20
Måndag 11/6 klockan 19-21:15

i samarbete med Studiefrämjandet

Intresseanmälan till höstens kurser: 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Fortsättningskurs – Riktar sig till dig som gått nybörjarkursen eller kommit långt i din egna träning. Nu lägger vi mer fokus på föraren och handling samt hundens hindersäkerhet. Vi finslipar och provar på svårare kombinationer, utmanar föraren i att tänka mer på hundens bana och testar på mer utmanande byten. Vi går igenom hur det går till på tävling och  efter denna kurs ska ekipaget känna sig redo att starta. Motivation och belöning i agility samt hundens fysik gås igenom.

Fortsättningskurs
Ingen planerad för tillfället

____________________________________________________________________________________

Anmälan till nybörjarkursen är öppen [2018-03-23]

kurs 019


kurs 068IMG_9794
KUL att du vill gå kurs hos oss! 

 

 

One thought on “Agilitykurser

Kommentarer inaktiverade.