Gå på hundcafé med Lidingö Hundungdom!

HEJ ALLA GLADA!

Vet ni vad jag tycker det bästa med Lidingö Hundungdom är? Förutom våra roliga kurser där man lär sig massa nytt, eller vår fantastiska övernattning som alltid är uppskattad? Våra medlemmar! Och för att göra något roligt med er medlemmar bjuder vi nu in till höstmys på hundcafé med oss!

Nu på lördag, 22 oktober kl 14:30 träffas vi på Ropsten för att åka tillsammans till Himmelska Hundars café vid Tessinparken! Vill ni får ni ta med er hund, eftersom hundar välkomnas i cafét, dessutom finns det gott att köpa till vovven! Lidingö Hundungdom bjuder på fika för alla som anmäler intresse innan fredag 21 oktober kl 12:00! 

Ta med er giltig SL-biljett om ni är gamla nog att betala för tunnelbaneresan, eller möt oss direkt inne vid Gärdets tunnelbaneuppgång mot Tessinparken! Har ni frågor är det bara att maila lidingohundungdom@gmail.com eller smsa Ebba på 0730357380!

Anmälan sker till lidingohundungdom@gmail.com SENAST fredag kl 12:00 ! Ange namn, medlemsnummer samt om ni åker med oss eller möter oss vid tessinparken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.