På Gång

Påskaktivitet 19/4

Nu på långfredagen är det äntligen dags för en ny aktivitet! Först tar vi en promenad med våra hundar där vi pratar om vardagssysslorna med hunden och lär oss hur man kan aktivera hunden på en promenad. Vi kommer också att ge lite hundtips om det är någon som har några frågor o.s.v.

Vi går sedan tillbaka till klubbstugan där vi bjuder på fika.

Pris: Gratis

När: Fredagen 19 april kl 14.00-16.00

Var: Elfvik, utanför brukshundklubbens klubbstuga

Anmälan: Anmäl er senast 17/4 med namn och ålder. Anmälan sker genom att maila till lidingohundungdom@gmail.com

OBS! meddela eventuell allergi i anmälan.

Årsmöte 2019 – 19e Januari

Hej alla glada medlemmar!19 januari 12:00 har Lidingö Hundungdom årsmöte och vi vill att DU kommer! På årsmötet kommer vi rösta fram en ny styrelse som kommer leda Lidingö Hundungdom in i framtiden. Vi kommer dessutom äta mat tillsammans, leda en kortare massageworkshop för hemmabruk för hund och det kommer dessutom finnas möjlighet att bli fotograferad!

Årsmötet äger rum i klubbstugan vid Furutorp, Elfvik. Vill ni ha mat önskar vi gärna att ni anmäler er så att vi köper tillräckligt! Ange då även eventuella matpreferenser och allergier, senast 16 januari. Självklart är hela årsmötet gratis för alla medlemmar! Anmäl dig via mail eller fyll i formuläret nedan.

TRÄFF – vi pratar engagemang!

Snart är det dags att en ny styrelse tar vid och påbörjar verksamhets året 2019! Årsmötet, där den nya styrelsen väljs in, kommer hållas i januari och kallelse kommer på posten senast en månad innan. Vi som suttit i styrelsen 2018 vill träffa dig som är lite intresserad av vad ett styrelsearbete innebär. Från egen erfarenhet kan jag bara säga såhär: Det finns ingen finare ideell förening med så mycket gemenskap och roliga stunder tillsammans!

LHU

För att du som är medlem i LHU och är lite intresserad av vad ett styrelsearbete kan innebära, du som vill träffa lite nya hundungdomar och för dina föräldrar om de har lite frågor/förväntningshanteringar bjuder vi in till en infoträff! Några ur styrelsen 2018 träffas i klubbstugan och svarar på era frågor! Vi berättar om våra poster och vad det innebär att vara med i styrelsen. För att det är kväll och risk att man blir hungrig bjuder vi på middag till alla anmälda!

DSC_0185

Den 17e december klockan 17:30 – 18:30 ses vi ute i klubbstugan! Eventet är helt gratis och du får stanna hur länge du vill. Anmäl dig i formuläret nedan (även om du inte vill ha mat).

lhu

Anmälan:

Välkommen! 

HÖST

Äntligen höst, eller? Våren och sensommaren är utan tvekan de mest hundaktivitets-aktiva delarna av året. Men trösta icke, här kommer tips:

 • Hemliga eventuella kurser som kan komma att dyka upp här på hemsidan inom kort (!!) Håll massa utkik för detta vill ni inte missa.
 • 8-9 december hundmässan i Stockholm
 • Pass På har ett nummer 4 där Lidingö Hundungdom har med några sidor om sensommaren som varit och vad som komma skall 2019

DSC_0108
 • Nordiskt mästerskap i Junior Handling
 • Eva Bodfäldt föreläser på Lidingö (15e november)
 • Läs om årets polishundar, mycket spännande
 • Lidingö Hundungdom har årsmöte i Januari! (ÅRETS HÖGPUNKT JU!!!)
  IMG-7965
 • Du kan beställa såhär fräsiga fina höstiga klubbkläder till vovven eller till dig, läs mer här

  Nu är dessutom agilityhinderna inflyttade i boden för vintern och kommer ha det bra där tills planen har töat igen. Nu kan man alltså inte träna Agility på appelplanen mer i år.


  Vi ses på allt skoj som händer nu, framförallt favoriternas favorit: årsmötet. Januari. Mer info kommer inom kort, det kommer bli så kul!

Vi ses!

Hundpromenad med fika på Himmelska Hundar!

Bild på Himmelska Hundars ägare Stoffe som äter födelsedagstårta! 

Den 30e oktober kl 11 till ca 14 bjuder LHU in till medlemspromenad med fika! Ta chansen att träffa andra hundungdomar på ett avslappnat sätt. Vi ses vid gärdet och promenerar tillsammans för att sedan sätta oss på Himmelska Hundars hundcafé där det finns möjlighet att köpa mat och dryck båda till två och fyrbenta! Fanny, 25 år, ordnar promenaden och har varit med i Lidingö Hundungdom i över 10 år. Hon tränar sina två schnauzers och sitter som ordförande i styrelsen för LHU.

Anmälan stängd

Frågor: Kontakta oss eller ring Fanny på 073 916 1717