På Gång

Hundpromenad med fika på Himmelska Hundar!

Bild på Himmelska Hundars ägare Stoffe som äter födelsedagstårta! 

Den 30e oktober kl 11 till ca 14 bjuder LHU in till medlemspromenad med fika! Ta chansen att träffa andra hundungdomar på ett avslappnat sätt. Vi ses vid gärdet och promenerar tillsammans för att sedan sätta oss på Himmelska Hundars hundcafé där det finns möjlighet att köpa mat och dryck båda till två och fyrbenta! Fanny, 25 år, ordnar promenaden och har varit med i Lidingö Hundungdom i över 10 år. Hon tränar sina två schnauzers och sitter som ordförande i styrelsen för LHU.

Anmälan skickar du in nedan så får du mer info på mail innan den 30e.

Frågor: Kontakta oss eller ring Fanny på 073 916 1717

Klubbkläder: för dig OCH vovven!

Hej alla glada medlemmar!

Vi får ibland frågan om vi har klubbkläder, och ibland har föreningen köpt in mindre partier som funnits till försäljning, men det har alltid varit lite knepigt och svårt att göra alla nöjda. Nu, däremot hörni, har Lidingö Hundungdoms alldeles egen klädshop öppnat!

På Prima4You kan ni köpa ett urval av plagg, så som ett par härliga mjukisbyxor eller en enkel T-shirt, eller varför inte ett snyggt hundtäcke till din 4-benta vän? Allt kan broderas eller tryckas med ert namn, och kommer med vår nya snygga logga i vitt. Klicka er in på länken nedan och spana in!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SHOPPEN