LHU på hundmässa 16e december

image
Bild från resan till hundmässan tidigare år 

LHU åker tillsammans till Stockholms Hundmässa den 16e december! Det kostar ingenting* (eventuell lunch om man vill köpa på mässan) och vi är där kl10-15. Vi ses i ropsten och åker tillsammans kommunalt till älvsjömässan. Kom ihåg giltig SL biljett!

Anmäl dig i formuläret nedan! Senast den 13e december

*Gratis inträde med SHU medlemskort gäller bara om du är under 18 år 

***Anmälan stängd ****

image.jpeg

Liten paus

IMG_1202Hemsidan är under konstruktion och håller på att uppdateras! Sålänge kan man delta i ÖSHU:s roliga fototävling!

Nu är det dags för östra Svealands hundungdom att göra om hemsidan och vi efterlyser därför fina bilder på era hundar som ska pryda sidan. Samtidigt tänkte vi ha en tävling där en bild kommer vinna och priset är ett presentkort från Dogmania på 500kr!
Hur deltar man då i tävlingen? mejla till Rebecca på Rebecca.linnea@gmail.com
Tävlingen avslutas den 29 oktober.
Alla som deltar ger därmed sitt medgivande att bilden används på nya hemsidan.

/LHU

Klubbkläder

Hej!

Just nu har vi klubbkläder till salu! Vi har just nu TRE kompletta set av våra klubbkläder kvar samt några ströstorlekar kvar. Ett helt sett kostar endast 500 kr! Det som ingår är då en hundjacka med många fickor och vädertåligt material, en tunnare springjacka och en skön t-shirt. Alla plagg kan även köpas styckevis. Maila för exakta storlekar på allt!

Ett set – 500kr

Endast hundjackan – 250kt

Tunn springjacka – 150kr

T-shirt – 100kr

Bilder på allt finns på våran Facebook, den finns HÄR

Maila vid frågor samt intresse! lidingohundungdom@gmail.com

FÖLJ MED PÅ HUNDMÄSSA!

3 och 4 december huserar STHLM Hundmässa i Älvsjös mässlokaler, och vi tänkte fortsätta med det uppskattade och lärorika studiebesöket och besöka mässan i år igen!

Lidingö Hundungdom besöker mässan med alla som vill söndagen den 4 december!

Är du medlem i Lidingö Hundungdom ska du ha ett medlemskort från Sveriges Hundungdom, som berättigar gratis inträde t.o.m 18 år! Är du medlem i en länsklubb genom SKK (ofta är du detta automatiskt när du är över 18 men under 25 och medlem i Sveriges Hundungdom, maila info@shu.se för att se över dina detaljer i ditt medlemskap hos SHU!) går du in för 150:-. Mer om biljetter och kostnader kan ni läsa här: http://www.skk.se/sv/stockholmhundmassa/for-besokare/Biljetter–oppettider/.

Självklart får föräldrar följa med och gå med oss på mässan, men det här är ett perfekt tillfälle att lära känna nya klubbkompisar eller vara med på aktiviteter innan ni gått kurser över huvud taget!

Vi samlas 10:30 på Ropsten utanför spärrarna och åker tillsammans till Älvsjö. Väl på mässan tittar vi förbi rasmontrarna där vi kan klappa allas favoritraser; vi kikar på tillbehör och leksaker till våra vovve-vänner och här får man gärna shoppa till förmånliga priser om man vill; vi kanske hinner kika på finalen i freestyle och heelwork to music; tävlingar i rallylydnad; agilitytävlingar och hälsar på våra medlemmar som ställer ut hundar på mässan!

Vi äter lunch på mässan, så medhavd matsäck eller pengar till mat borde medtas!

Vi beräknar att avsluta dagen tillbaka på Ropsten vid cirka 15:30. Vi har kontakt med de föräldrar vars barn inte tar sig hem själva från Ropsten, så att ni vet mer exakt när vi närmar oss!

Anmälan måste göras till oss på lidingohundungdom@gmail.com!

DVS. viktigaste infon: ta med SHU-medlemskort för gratis eller rabatterad biljettinträde. Ta med giltig SL-biljett för resa till och från mässan och pengar till mat!

Gå på hundcafé med Lidingö Hundungdom!

HEJ ALLA GLADA!

Vet ni vad jag tycker det bästa med Lidingö Hundungdom är? Förutom våra roliga kurser där man lär sig massa nytt, eller vår fantastiska övernattning som alltid är uppskattad? Våra medlemmar! Och för att göra något roligt med er medlemmar bjuder vi nu in till höstmys på hundcafé med oss!

Nu på lördag, 22 oktober kl 14:30 träffas vi på Ropsten för att åka tillsammans till Himmelska Hundars café vid Tessinparken! Vill ni får ni ta med er hund, eftersom hundar välkomnas i cafét, dessutom finns det gott att köpa till vovven! Lidingö Hundungdom bjuder på fika för alla som anmäler intresse innan fredag 21 oktober kl 12:00! 

Ta med er giltig SL-biljett om ni är gamla nog att betala för tunnelbaneresan, eller möt oss direkt inne vid Gärdets tunnelbaneuppgång mot Tessinparken! Har ni frågor är det bara att maila lidingohundungdom@gmail.com eller smsa Ebba på 0730357380!

Anmälan sker till lidingohundungdom@gmail.com SENAST fredag kl 12:00 ! Ange namn, medlemsnummer samt om ni åker med oss eller möter oss vid tessinparken!