Årsmöte 2019 – 19e Januari

Hej alla glada medlemmar!19 januari 12:00 har Lidingö Hundungdom årsmöte och vi vill att DU kommer! På årsmötet kommer vi rösta fram en ny styrelse som kommer leda Lidingö Hundungdom in i framtiden. Vi kommer dessutom äta mat tillsammans, leda en kortare massageworkshop för hemmabruk för hund och det kommer dessutom finnas möjlighet att bli fotograferad!

Årsmötet äger rum i klubbstugan vid Furutorp, Elfvik. Vill ni ha mat önskar vi gärna att ni anmäler er så att vi köper tillräckligt! Ange då även eventuella matpreferenser och allergier, senast 16 januari. Självklart är hela årsmötet gratis för alla medlemmar! Anmäl dig via mail eller fyll i formuläret nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.