TRÄFF – vi pratar engagemang!

Snart är det dags att en ny styrelse tar vid och påbörjar verksamhets året 2019! Årsmötet, där den nya styrelsen väljs in, kommer hållas i januari och kallelse kommer på posten senast en månad innan. Vi som suttit i styrelsen 2018 vill träffa dig som är lite intresserad av vad ett styrelsearbete innebär. Från egen erfarenhet kan jag bara säga såhär: Det finns ingen finare ideell förening med så mycket gemenskap och roliga stunder tillsammans!

LHU

För att du som är medlem i LHU och är lite intresserad av vad ett styrelsearbete kan innebära, du som vill träffa lite nya hundungdomar och för dina föräldrar om de har lite frågor/förväntningshanteringar bjuder vi in till en infoträff! Några ur styrelsen 2018 träffas i klubbstugan och svarar på era frågor! Vi berättar om våra poster och vad det innebär att vara med i styrelsen. För att det är kväll och risk att man blir hungrig bjuder vi på middag till alla anmälda!

DSC_0185

Den 17e december klockan 17:30 – 18:30 ses vi ute i klubbstugan! Eventet är helt gratis och du får stanna hur länge du vill. Anmäl dig i formuläret nedan (även om du inte vill ha mat).

lhu

Anmälan:

Välkommen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.