Styrelsens första möte!

Idag hade LHUs styrelse sitt första möte för året! På agendan stod kursutbudet under vårterminen  (endast en plats kvar på nybörjarkursen i agility, platser kvar på aktiveringsdagen) men även i planerna inför hösten. I höst hoppas vi kunna utveckla agilitykursutbudet och erbjuda kurser på även högre nivå! Kanske dyker de även uppe en spårkurs!

DSC_0049

Det kanske mest spännande att följa just nu är LHU:s instagram där det varje vecka kommer dyka upp en ny medlem som presenterar sin vardag med hund! Vecka 15 (alltså nu) har ordförande Fanny tagit över! 

Om ni inte märkt de än, så har hemsidan fått ett nytt flådigt utseende och mer förbättringar blir det! Vi funderar även vidare på hur vi ska utveckla vårt sommarlägerkoncept och hoppas på nya spännande aktiviteter i sommar!
Håll utkik, info kommer!

DSC_0050

Tills dess – njut av solen och leran! 🌟
Om 2 dagar drar onsdagsträningarna igång! (11/4)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.