FÖLJ MED PÅ HUNDMÄSSA!

3 och 4 december huserar STHLM Hundmässa i Älvsjös mässlokaler, och vi tänkte fortsätta med det uppskattade och lärorika studiebesöket och besöka mässan i år igen!

Lidingö Hundungdom besöker mässan med alla som vill söndagen den 4 december!

Är du medlem i Lidingö Hundungdom ska du ha ett medlemskort från Sveriges Hundungdom, som berättigar gratis inträde t.o.m 18 år! Är du medlem i en länsklubb genom SKK (ofta är du detta automatiskt när du är över 18 men under 25 och medlem i Sveriges Hundungdom, maila info@shu.se för att se över dina detaljer i ditt medlemskap hos SHU!) går du in för 150:-. Mer om biljetter och kostnader kan ni läsa här: http://www.skk.se/sv/stockholmhundmassa/for-besokare/Biljetter–oppettider/.

Självklart får föräldrar följa med och gå med oss på mässan, men det här är ett perfekt tillfälle att lära känna nya klubbkompisar eller vara med på aktiviteter innan ni gått kurser över huvud taget!

Vi samlas 10:30 på Ropsten utanför spärrarna och åker tillsammans till Älvsjö. Väl på mässan tittar vi förbi rasmontrarna där vi kan klappa allas favoritraser; vi kikar på tillbehör och leksaker till våra vovve-vänner och här får man gärna shoppa till förmånliga priser om man vill; vi kanske hinner kika på finalen i freestyle och heelwork to music; tävlingar i rallylydnad; agilitytävlingar och hälsar på våra medlemmar som ställer ut hundar på mässan!

Vi äter lunch på mässan, så medhavd matsäck eller pengar till mat borde medtas!

Vi beräknar att avsluta dagen tillbaka på Ropsten vid cirka 15:30. Vi har kontakt med de föräldrar vars barn inte tar sig hem själva från Ropsten, så att ni vet mer exakt när vi närmar oss!

Anmälan måste göras till oss på lidingohundungdom@gmail.com!

DVS. viktigaste infon: ta med SHU-medlemskort för gratis eller rabatterad biljettinträde. Ta med giltig SL-biljett för resa till och från mässan och pengar till mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.