LHU till Hundmässan 12 december

2014 bestämdes det att ett studiebesök till STHLM Hundmässa skulle göras, och 2015 vill vi göra samma succé igen! STHLM Hundmässa är en av de största hundmässorna i Sverige och arrangeras varje år i Stockholm. Det komner bland annat finnas rasmontrar där man kan hälsa på sin egen hundras eller alla andra man tycker om; utställning där man kan se de finaste hundarna enligt rastanden, och uppvisningar av olika hundsporter!

Såhär skriver STHLM Hundmässa om hundmässan:

”Stockholm Hundmässa är en internationell hundutställning som arrangeras av Svenska Kennelklubben i december varje år. Under två intensiva dagar träffas tävlande och domare från jordens alla hörn och tiotusentals hundintresserade besökare. Välkommen till Stockholmsmässan i Älvsjö 12–13 december 2015!”

Hundmässan har även flertalet företag som har montrar uppsatta där de säljer sina produkter till ett rabatterat pris, så om ni tar med er kontanter (en del kanske tar kort) kan ni säkert hitta något roligt till era hundvänner!

Är man medlem i Sveriges Hundungom och är t.o.m 18 år, har man gratis inträde till mässan. Då är det dock viktigt att ni tar med medlemskortlegitimation eller annat bevis på medlemsskap. Tar ni med annat bevis på medlemsskap på grund av att ni tappat bort medlemskort eller liknande, ta kontakt med Sveriges Hundungdom för att ta reda på hur ni ska komma in gratis på mässan! Vuxna får självklart också följa med oss på mässan, då kostar det 160 kr, för medlemmar i SKK Länsklubb 140 kr. Barn 7-15 år ej medlem i SHU; 140 kr, samt pensionärer (mormor/morfar/farmor/farfar får ju självklart följa med också!); 140 kr. Man kan läsa om förköp (billigare priser) och om mässan här: http://www.skk.se/sv/stockholmhundmassa/for-besokare/Biljetter–oppettider/) 

Vill ni åka med oss till mässan samlas vi på Ropsten 12 december kl 10:30, och beräknas vara tillbaka till ca 14-15(Ropsten). Tänk på att ha med er SL-biljett giltigt till och från mässan, vi åker kommunalt tillsammans. Ni kan även ta er själva till mässan, om en förälder skjutsar eller liknande, meddela oss gärna i mailet med anmälan så att vi vet om och var vi ska vänta på er! Ta även med er lunchpengar eller matsäck, då vi kommer äta lunch tillsammans!

Sammanfattning:
Var
Ropsten för samling innan vi åker tillsammans, Älvsjö för mässan.
När12 december, 10:30 – ca 14/15 :00
Ta medMedlemskort till SHU (/pengar till inträde), SL-biljett och lunchpengar eller matsäck!
Anmälan: Maila lidingohundungdom@gmail.com och berätta att du kommer; hur många ni blir, och om ni åker med oss eller tar er till mässan själva och att vi möts i entrén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.