Allmänlydnadskurs HT-15

Hej allihop!

Höstens allmänlydnadskurs drog igång igår och ledare Ebba fotade litegrann för att vi ska kunna visa några bilder här på bloggen!

Igår på allmänlydnadskursen övade de på koppelgående, och på bilderna kan ni se när de övade på kommandot ”gå och lägg dig”, det är oerhört skönt för en hundägare när hunden kan gå och lägga sig i korgen, bilen, på filten, på kommando!september2015_39

Eftersom det var första kurstillfället kände inte kursdeltagarna varandra, och på bilden här nedanför kan ni se när kursarna Emma och Sara tillsammans med sina hundar Agnes och Kitty hälsar på varandra. De övade på att gå i koppel fram till varandra, sätta hundarna ner så nära varandra de klarade av, för att sen hålla en vanlig konversation. Ett perfekt sätt att på ett kontrollerat sätt öva på att träffa en kompis på hundpromenaden till exempel!

 

september2015_38 september2015_34

I höst kommer vi dessutom ha två agilitykurser, och en övernattning, som är bestämt! För de av er som inte hann eller kunde anmäla sig till allmänlydnadskursen kan jag avslöja att vi på övernattningen kommer få öva på en del av det vi går igenom på allmänlydnadskursen! Ni kan läsa om agilitykurserna HÄR och övernattningen HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.