Vårterminen 2015

Nytt år, nya tag, nya aktiviteter, ny energi!

Lidingö Hundungdom vill välkomna er in i det nya året, här med ett inlägg med godsaker som skedde 2014, men även lite provsmak på saker som komma skall (skall, som i voffvoff??!) nu i vår!

2014 var ett fantastiskt år av många orsaker. I början av året var det årsmöte och Lidingö Hundungdom fick en alldeles ny styrelse, precis som alla år. Styrelsen har under året gjort massor av saker tillsammans, vilket gjort att vårt engagemang för vi medlemmars underbara förening LHU bara har ökat. Vår gemenskap har gjort att varje diskussion om minsta lilla planering, som till exempel vårens fabulösa övernattning, varit en fröjd att arbeta med. Våren bar med sig ett flertal kurser och sommaren bar sen med sig ett fantastiskt väder. Hösten kom och vi hade flera kurser med massa underbara medlemmar som kämpade i det alltmer kylande vädret och mörka kvällarna. Vi hade dessutom en medlemskväll där vi hade oerhört mysigt, och det är definitivt en aktivitet vi kommer att arbeta vidare med!

DSC_0309

Men, nu är ett nytt år här och det är dags för nya tag. I februari kommer alla ni medlemmar få en kallelse via post till vårt årsmöte, vilket kommer vara i början av mars. Årsmötet är den viktigaste aktiviteten på hela året för oss som förening, då det är nu vi säger hejdå till den gamla styrelsen, och hej till en ny styrelse. Styrelsen är ju hela mekanismen kring vad som faktiskt sker på klubben, så att vi medlemmar kan njuta av alla aktiviteter som de planerar till fullo. Är du intresserad av att gå med i 2015 års styrelse, se upp i brevlådan och kom på årsmötet! Annars kan du komma på årsmötet bara för att få en liten extra inblick i vad som faktiskt ligger bakom alla roliga kurser, övernattningar, studiebesök och övriga aktiviteter här på Lidingö Hundungdom!

DSC_0266

Till sist, med en ny styrelse kan många nya aktiviteter tillkomma, men vad som redan är i rullning är planer för vårens aktiviteter : vi kommer ha ett lite annorlunda upplägg på agilitykurserna så att de blir ännu mer individanpassade och så att mer fokus kan läggas på varje medlem. Vi kommer dessutom ha en ny sorts kurs i vår, mer och ny spännande info kring denna kommer när allt är spikat och klart. Övernattning planeras som vanligt och vi ber till alla vädergudar som kan finnas att vädret blir varmt, men inte för varmt (så att hundarna inte blir allt för matta av värmen)!

Hoppas ni haft ett alldeles underbart 2014, och att ni är precis lika taggade som vi i styrelsen på 2015!

Varma vinterkramar,

Fanny, Ebba, Lisa, Emelie, Rebecca och Rebecca

DSC_0097-featured

En reaktion till “Vårterminen 2015

  1. Hej!

    Ni gör ett fantastiskt arbete! Sara och Kajsa Kavat bor nu i Båstad i Skåne. Hon ser framemot att vara med på de läger som är förlagda till helg. Hennes pappa bor kvar i Stockholm och då kan hon bo hos honom och vara med på ev kurs.

    Må gott allihop!

    Kristina von Sydow

    Skickat från min iPad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.