Stockholms Hundmässa den 14 December

Den 14 December anordnar Lidingö hundungdom ett gemensamt hundfritt besök till Stockholms hundmässa. Vi vill vara på plats på mässan kl: 11.00 och hem åker vi kl: 16.00. Mer information om hur vi tar oss till och hem ifrån mässan skickar vi ut när vi fått in anmälningar på mail. Lunch pengar ska medtas. Vi kommer hålla ihop som grupp, kollar på olika tävlingar, besöker LHU medlemmar som deltar på mässan, äter lunch och har frågesport.

Lite kortfattad information om vad Stockholms hundmässa är. Stockholms hundmässa är större än någonsin i år, det är tävlingar upp till elitnivå i Lydnad, Rallylydnad, Agility och Freestyle. Utöver det så är det hundutställningar och rasmontrar med närmare 111 olika raser att klappa och kolla på. Mässan har även försäljning utav hundartiklar.

Sverges hundungdoms kort SKA vara med till mässan.Det har ni automatiskt när ni är medlem ute på lidingöhundungdom.

 

 

En reaktion till “Stockholms Hundmässa den 14 December

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.