Sveriges Hundungdom årsmöte 2014

Hej allihopa!

I skrivande stund är tre av oss i styrelsen i Lund för Sveriges Hundungdoms årsmöte för att bland annat rösta fram en ny styrelse för vår paraplyorganisation Sveriges Hundungdom. Vi bor på hotell och knyter nya kontakter. Det är ordförande Fanny Wallberg,  sekreterare Ebba Lindholm och kassör Lisa Bahri som har tagit bussen ner till studentstad Lund, och vi är här under helgen för att besluta om vår framtid! Har ni några frågor om vad vi beslutar så är det bara att malla oss på lidingohundungdom[@]Gmail com eller kommentera det här inlägget!

Photo 19-09-2014 20 49 46

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.