Ungdoms-SM

Hej på er!

Vi vill bara upplysa alla våra medlemmar om att det sista anmälningsdatumet för årets ungdoms-SM i agility är den 10e juni! Här är anmälningslänken: http://www.netigate.se/a/s.aspx?s=161219X20017826X37610

Inbjudan U-SM 2014

kurs 329

P.S. I helgen var det övernattning och efter ett dygn fyllt med aktiviteter kom 13 säkerligen trötta deltagare och 3 definitivt trötta, men otroligt glada och nöjda, ledare hem igen. För tillfället jobbas en film ihop, som förhoppningsvis kommer ut på hemsidan inom en vecka eller två! Om du gick på övernattningen och vill gå på en till, eller missade vårens övernattning, så ser vi ledare fram emot att planera in en till övernattning redan efter sommaren! Så, håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook (ni gillar väl oss?) för att få infon så snabbt som den finns redo! D.S.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.