Hundpromenad 2014-02-09

Hej alla hundungdomar! Nu på söndag den 9e februari är det dags för söndagspromenad! Tanken är att vi efter några promenader tillsammans ska ha promenerat runt vår fina ö – i etapper. Vi börjar nu på söndag lite lätt med en trevlig promenad i Elfviksområdet med hopp om att alla ska hitta lite bättre i våra egna skogar. Ta med vänner, hundar, syskon och grannhundar!

Vi samlas klockan 11.00 på förmiddagen och kommer tillbaka klockan 13.00. Under promenaden kan både ungdomar och hundar knyta nya kontakter och självklart bjuds det på lite aktiveringsträning för att göra promenerandet kul!

Start – och slutpunkt: Klubbstugan Elfvik på Lidingö. Vägbeskrivning finns på hemsidan www.lidingohu.se

Ta med dig någon form av matsäck om så önskas – det kommer finnas tid att äta. Vatten till hundarna behöver ni inte släpa på i skogen men kan vara toppen att ha med sig och lämna i stugan under promenaden (man vet aldrig med vattnet på klubben under vinterhalvåret!)

Hundgodis, vanligt koppel (ej flexi) och bekväma skor är att rekommendera!

Skicka ett mail till lidingohundungdom@gmail.com och berätta att du kommer så väntar vi på dig!

 pelalf 

Vi ses på söndag!

LIDINGÖ HUNDUNGDOM

http://www.lidingohu.se

http://www.facebook.com/lidingohundungdom

Injudan i PDF för utskrift HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.