Informationskväll INSTÄLLD

INFORMATIONSKVÄLL INSTÄLLD Hej! Frågor: Fanny Wallberg, 073-916 07 17 OBS! Tryckfel i annonsen i Lidingö Tidning!!! mingelkvällen är NU på söndag, den 13 oktober! frågor kan tas med Fanny Wallberg, Söndagen den 13 oktober, kl 17:30 är alla som vill välkomna till en informationskväll med oss i Lidingö Hundungdom, ute på Elfviks Brukshundsklubb. Vi kommer prata om hösten, om styrelsen, om våra aktiviteter och om Lidingö Hundungdom i stort. Är du inte medlem? Det gör inget, kom förbi på en mingelkväll med andra hundintresserade! Anmälan sker till vår mail, lidingohundungdom@gmail.com, där du bara säger vad ni heter, hur gamla ni är och hur många ni blir. Efter att vi tagit emot er anmälan är det bara att komma, ni behöver inte vänta på ett bekräftelsemail eller någonting, vi träffar er på kvällen. Sista anmälan skickas in senast 14:00 på söndag, den 13e oktober. Det kommer bjudas på pizza, dricka och fika, så ta med er glatt humör och eventuella fyrbentingar, släktingar och vänner – alla är välkomna! HUR: Mingelkväll med pizza och fika, med information om våra aktiviteter. PLATS: Brukshundsklubben, Furutorp, Elfvik, Lidingö. Buss 204 mot Elfvik, busstation Furutorp (Wijk). TID: 13 oktober, 17:30. Senast anmäld 14:00.

tyvärr är informationskvällen inställd, planeringen går inte ihop med för få deltagare. Som det ser ut nu är det mycket som får ställas in på Lidingö Hundungdom, vilket är jättetråkigt. Dock är LHU en ideell ungdomsförening, vilket gör oss väldigt beroende av er medlemmar och icke-medlemmar. Tyvärr kunde inte informationskvällen genomföras, men vill ni ändå ha information om LHU så kan ni mer än gärna maila lidingohundungdom@gmail.com, eller ringa kontaktperson Fanny Wallberg 073-916 07 17 Så kan vi orda något annat tillfälle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.