April April April!

Bild

Äntligen April och ÄNTLIGEN drar kurserna igång! 🙂 Skulle det vara så att någon har missat/glömt anmäla sig till Mixkursen drar den igång nu på onsdag med några platser kvar på, så skicka ett mail till lidingohundungdom@gmail.com eller ring Elsa på 0762067826. Så en liten påminnelse om att inte dra fram några agilityhinder sålänge planen är snötäckt/lerig, vi vill ju ha den riktigt fin & torr i sommar! Däremot är det fritt fram att träna lydnad/freestyle/rally (vad man vill) på övre appelplanen.

Alla mixkursare – vi ses på onsdag!

/Elsa  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.