GLAD SOMMAR!

Lidingö Hundungdom önskar er alla en riktigt GLAD SOMMAR! 

Höstens kurser ligger ute under fliken ”kurser”, två nya kurser för i höst (!!), går bra att intresseanmäla eller anmäla sig till redan nu. Planerna för övernattningen är igång och finns även den uppe information om under ”tävlingar/läger”. Detaljerad kursinformation kommer så fort som möjligt efter sommaren! I höst planerar vi även att genomföra Klubbmästerskapen i Agility, Elfviksdagens uppvisning och så kanske en agilityinstruktör kommer och håller kurs för klubbens tävlande ekipage…!

Håll utkik efter en sida om LHU:s aktiviteter den här terminen i nästa Pass På! Så får vi inte glömma hälsa våra nyaste medlemmar Välkomna till Lidingö Hundungdom! 🙂

Från vänster: Ronja, Embla, Swea, Ella.

Frågor besvaras som vanligt av Elsa och Ulrika alternativt av respektive kursledare (kontakt eller Kurser). Går även bra att maila hela sommaren! lidingohundungdom[snabela]gmail.com

Vi ses i Höst!

En reaktion till “GLAD SOMMAR!

  1. rarely leave a response|I hardly write} responses|I usually do not write} a lot of} responses}, but i did a few searching and wound up here . And I actually do have {a few questions|a couple of questions|2 questions} for you {if you usually do not mind|if it’s allright}. Is it only me or does it appear like a few of the responses appear like coming from brain dead visitors? 😛 And, if you are writing at additional sites, I’d like to follow anything fresh you have to post. Could you list of all of all your social pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.