ÖVERNATTNING Vt2012

Välkommen på vårens Helgläger!

Under två dagar ska vi tillsammans träna och utvecklas inom ämnet Hund! Varje år har vi på Lidingö Hundungdom övernattningar för våra medlemmar mellan 7 och 25 år och deras hundar. Det är alltid en efterlängtad höjdpunkt både för oss ideellt arbetande ledare och för våra medlemmar.

Vi träffas på lördagen och innan söndagen är slut kommer deltagarna prova på olika hundsporter och aktiviteter t.ex. agility, lydnad, freestyle och spår. Tillsammans tar vi en långpromenad med hundarna så de får lära känna varandra och på kvällen leker vi lekar och går en frivillig spök/tipsrunda.

I priset ingår mat och logi. Vi sover på klubben, och vid bra väder går vi till närliggande badplats och låta hundarna bada. Detta är ett perfekt tillfälle att träffa klubbkompisar, lära sig mer om hund och hundsporter och framförallt ha roligt tillsammans med sin hund!  

Plats: Lidingö Brukshundsklubb (vägbeskrivning finns på hemsidan, http://www.lidingohu.se)

Tider: lördag 26 maj klockan 12.00 – söndag 27 maj klockan 12.00

Betalning: 500 kr på plats, ta gärna med jämna pengar!

Kontaktperson: Ulrika Haak 0734084105

Anmälan: görs via mail, lidingohundungdom@gmail.com
Ange förarens namn, personnummer, medlemsnummer, telefonnummer till förälder samt eventuella allergier eller övrig information. Vi behöver också veta hundens tilltalsnamn, storlek och ras. Se till att hunden är vaccinerad enligt SKK:s regler innan övernattningen startar.

Är du inte medlem i Lidingö Hundungdom?!
Medlemskapet kostar 230 kr/år och gör att du får ta del av våra kurser, övernattningar och övriga aktiviteter tillsammans med din hund. Du bli lättast medlem via Sveriges Hundungdoms hemsida, där du väljer Lidingö som din lokalklubb www.shu.se

Vi ses den 26e!

/Kursledarna

En reaktion till “ÖVERNATTNING Vt2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.